dernek slayt dernek slayt dernek slayt dernek slayt dernek slayt dernek slayt
- Aidat ve bağışlarınızı Ziraat Bankası Cennet Mahallesi Şubesi, Şube Kodu:2080, Hesap No:67244147-5001 nolu hesaba yatırabilirsiniz.
Menekşe Semt Derneği Hakkında
Menekşe Semti Hakkında
Duyurular

Sayın Menekşeliler ve Menekşe semtine gönül verenler  hepinizin derneğimize üye olmanızı bekliyoruz.

- Aidat ve bağışlarınızı Ziraat Bankası Cennet Mahallesi Şubesi Şube Kodu: 2080 Hesap No: 67244147-5001 nolu hesaba yatırabilirsiniz.

İstanbul Hava Durumu
Radyo
Döviz Bilgieri
M.B. Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 5,6825   5,6928
EURO 6,5678   6,5797

Özlü Sözler
Bir insana yapılacak en büyük kötülük, ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir. Friends
Hangi Takımı Tutuyorsunuz.

Sponsorlarımız
Sitemizi Tavsiye Ediniz
Sitemizi arkadaşlarınıza tavsiye ederseniz memnun kalırız.

MENEKŞE TREN İSTASYONU ALT GEÇİDİ KAPATILDI

Marmaray Pjojesi kapsamında,  Sirkeci - Halkalı tren hattı iptal edilmiş  ve vatandaşların ulaşım sorununun giderilmesi içinde aynı güzelgeha Otobüs seferleri  konulmuş, her eski tren istasyonun bulunduğu bölgelerde de otobüs durakları oluşturulmuştur.

Bu kapsamda Menekşe semtinde de eski  tren  istasyonun bulunduğu bölgeye de bir otobüs durağı konulmuş, semt sakinlerimizde eski tren istasyonu alt geçidin den sahile geçerek bu durağı kullanmakta idiler.

Ancak kısa bir süre önce firmanız tarafından bu alt geçit harfiyatla doldurulunca otobüs durağına ulaşım tamamen ortadan kalkmış, akşam işinden dönen insanlar evine ulaşma konusunda büyük sorun yaşamıştır. Aynı gün Müteahhit firma nezdinde yapılan girişimlerden sonra , ertesi gün  bir patika yolla durağa ulaşım sağlanmıştır.

Ancak bu patika yolun yokuş ve dar  olması, mıcır dökülmesine rağmen çamur olmasından dolayı, yaşlı ve sakat kişilerin kullanması mümkün değildir. Ayrıca  ışıklandırma olmaması ve evlerden uzak bir yerde bulunmasından dolayı güvenlik problemide taşıdığından sorunumuzu çözmemiştir.

Her gün onlarca kişinin  kullandığı bu durağa, semt sakinlerimizin güvenli ve sağlıklı ulaşımın sağlanması konusunda Müteahit firma; Başkan Yardımcımız Esin ERAHISKALI  tarafından ziyaret edilerekde sorunlar anlatılmış ve resmi girişimlerde yapılmış,en kısa sürede düzenleme yapılacağı sözü alınmıştır.

SEMT SAKİNLERİMİZİN BİLGİLERİNE SUNULUR.

Facebook Paylaş Twitter Paylaş Yazdır